Våre dufter 

Cocoa ButterVårt duftlys med kakaosmør lukter identisk med en frisk, varm porsjon kakaosmør. Denne duften har en rik og søt aroma

Winter Rose & Pink Pepper : Toppnoter rosa pepper og olibanum Mellomnoter : rose, geranium og sedertre Basenoter: Tonka og vanilje.

Blåbær & Jasmine : En fruktig åpning av blomsterdufter med toner av appelsin og fersken, etterfulgt av en blomsterbukett med fioler, myk patchouli og søt vanilje.

Lin : Duftlyset "Lintøy" lukter herlig rent, og fyller rommet med en duft av nyvasket tøy.

Tobacco & Vanilla :dufter av tonkabønner, krydder, tobakksblomst, vanilje og kakao. Etterhvert kommer også hint av tørket frukt og tre/skog.

Rosa Peon : er en behagelig duft av rosa peoner i blomst

Sort Valmue : er en nydelig duft av sort valmue med toner av svart kaffe, hvite blomster og vanilje.

Lavendel : Lukter mild lavendel.

Fiken & Lotus : Mandarin, Lemon, Amber, musk, Jasmin

Hjem til jul : fanger lukten av julen på en nydelig måte med duften av sitroner og appelsiner. Varmen fra krydder som kanel, ingefær, timian og muskat gir deg følelsen av å ha kommet hjem.

Julemorgen : Duften utfolder seg med en pikant, oppløftende blanding av sitrus, appelsin og sitron. Jasmin og frisk furu omfavnes av varmen fra kanel, nellik og ingefær. Duften avsluttes av en base av skog og .musk.

Jul : Nyt den søte duften av peppermyntegodteri i hele hjemmet ditt denne julen! Toppnoter: appelsin, peppermynte, og sukker Mellomnoter Kokos og søte krydder Basenoter : vanilje og tonka

Kashmir:  krydder av kanel og nellik, sjasmin, og rose. Alt dette går forsiktig ned til varmen fra safran, tre, kashmir og kremet vanilje

Sommerkveld:  sitron, grapefrukt og fersk frukt. Blomster, fioler, tre, vanilje og musk. 

Cedarwood& Jasmine : Kamferaktige basisnoter av tre, balsamisk sedertre og Jasmin. Perfekt kombinert for å gi deg en luksuriøs duft.

English Pear & Freesia : inneholder pære, honning, hvit fresia og vill klatrerose. Syrlige nyanser av rabarbra sammen med varme og subtile aromaer av patchouli, rav og hvit musk.

Mahogany & Teakwood : har en rik, treaktig aroma med toner av appelsinskall og sitrus, lavendel, gardenia og teak.

Søt Kaprifol & Hylleblomst : toppnoter av søt kaprifol, bær og aromatisk hylleblomst. Undertoner av fyldig sandeltre, varm vanilje og søt musk.

Pumkin spice : kanel og nellik sammen med fruktige og treaktige toner som blandes perfekt sammen for å skape duften av høst.